top of page

DISCLAIMER VOOR ARISTOMENSFASHION.NL

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze website, neem dan gerust contact met ons op via info@aristomensfashion.nl.  Alle informatie op deze website - https://www.aristomensfashion.nl/ - wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. aristomensfashion.nl geeft geen garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (aristomensfashion.nl) vindt, is strikt voor uw eigen risico. aristomensfashion.nl is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanuit onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in van alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en kan gebeuren voordat we de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Wees u er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben, die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Terms of Service" te controleren voordat u zich bezighoudt met zaken of het uploaden van informatie. 

Toestemming

Door het gebruik van onze website, stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden. Als we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.


Aristo Men's Fashion 2021

bottom of page